Ιστορικό άρθρων

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Ανασυγκρότηση ξεκινώντας από την Θέλτα!

Ο Παναθηναϊκός μετά την ισοπαλία του στο Αγρίνιο με σκορ 0-0, κόντρα στον Παναιτωλικό, οφείλει να ανασυγκροτηθεί και να συνεχίσει διορθώνοντας τα κακώς κείμενα. Έτσι τουλάχιστον οφείλουν να κάνουν οι μεγάλες ομάδες.


Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει στο Αγρίνιο, ωστόσο οι υποχρεώσεις της ομάδας τρέχουν κι όλοι στο τριφύλλι οφείλουν να διορθώσουν την εικόνα της ομάδας. Το 0-0 κόντρα στον Παναιτωλικό δεν είναι μόνο... δημιούργημα του βοηθού Λάμπρου αλλά και της μέτριας έως κακής εικόνας του Παναθηναϊκού.

Ο Αντρέα Στραματσόνι παρέταξε μια ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, η οποία εμφάνισε αρκετά προβλήματα και δεν μπόρεσε να «πνίξει» τον αντίπαλο για να τον κερδίσει. Σίγουρα ήταν μια κακή μέρα για το τριφύλλι, το οποίο δεν έφυγε με τους τρεις βαθμούς εξαιτίας και μιας αβλεψίας του βοηθού, ο οποίος ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ του Λουντ. Η κριτική που ασκήθηκε ήταν σαφώς σκληρή από τον κόσμο των «πράσινων», όμως η ομάδα τώρα χτίζεται και θέλει λίγο υπομονή. Μπορεί ορισμένες επιλογές από τον Αντρέα Στραματσόνι να μην είναι καλές, όμως ο Παναθηναϊκός έχει φέρει νέους παίχτες και θέλει υπομονή και στήριξη απ' όλους μας.

Από εκεί και πέρα το κακό μετά τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ήταν μικρό, καθώς ο Παναθηναϊκός παραμένει ακόμα στην κορυφή της βαθμολογίας. Ίσως να χάσει την πρώτη θέση από την ΑΕΚ στην αυλαία της τρίτης (κανονικά πέμπτης) αγωνιστικής αλλά δεν χάθηκε κι ο κόσμος, διότι στην αμέσως επόμενη η «ένωση» παίζει με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ ο Παναθηναϊκός με τον Αστέρα Τρίπολης στην Λεωφόρο. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να περάσει και πάλι μπροστά η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι. Τέλος, οι υποχρεώσεις όπως είπαμε τρέχουν και η ομάδα την Πέμπτη στις 29/9 παίζει σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην Θέλτα, στη Βίγο.

Μετά την ήττα από τον Άγιαξ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», η αποστολή του τριφυλλιού στην Ισπανία δεν είναι καθόλου εύκολη, όμως η ομάδα οφείλει να ανασυγκροτηθεί κάνοντας μια θετική εμφάνιση στη Βίγο και διεκδικώντας ένα θετικό αποτέλεσμα. Έτσι, θα μπορέσει να πάει με καλή ψυχολογία την Κυριακή για να αγωνιστεί κόντρα στον Αστέρα κι αν δεν είναι πρώτος, με νίκη θα έχει πιθανότητες να ξαναγίνει καβαλάρης της Superleague. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου