Ιστορικό άρθρων

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Επανέρχεται για Ρινάλντι ο Παναθηναϊκός!

Η υπόθεση του Λαουτάρο Ρινάλντι στον Παναθηναϊκό δεν έχει τελειώσει, όπως είχε γίνει γνωστό, καθώς οι «πράσινοι» αποφάσισαν να κάνουν μια τελευταία προσπάθεια.


Η μεταγραφή του επιθετικού στον Παναθηναϊκό είναι ένα από τα βασικά θέματα που απασχολούν την ομάδα. Το ρόστερ του τριφυλλιού μετά τον Μάρκους Μπεργκ δεν διαθέτει κάποιον επιθετικό. Έτσι, η ανάγκη απόκτησης φορ είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του, ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Συγκεκριμένα η ομάδα ψάχνεται για άλλες δύο κινήσεις. Η πρώτη είναι του Γκόρντον Σίλντενφελντ για το κέντρο της άμυνας και η δεύτερη είναι του Λαουτάρο Ρινάλντι για την κορυφή της επίθεσης. Δύο παίχτες, όπου έχουν απασχολήσει αρκετά τον Παναθηναϊκό, καθώς η ομάδα επιθυμεί να τους εντάξει στο ρόστερ της.

Στην περίπτωση του Ρινάλντι, η οποία είναι και η πιο σημαντική για τον Παναθηναϊκό, όλα έδειχναν ότι οι δύο πλευρές πάνε για... ναυάγιο. Ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες κάτι τέτοιο δεν ισχύει, διότι ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κάνει μια τελευταία προσέγγιση, ώστε να ντύσει τον παίχτη στα πράσινα. Συγκεκριμένα ο Γιάννης Αλαφούζος έχει πάρει προσωπικά το θέμα και θα κάνει ότι μπορεί για να έχει αίσιο τέλος η υπόθεση Ρινάλντι.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι σε περίπτωση που υπάρξει οριστικό ναυάγιο με τον Λαουτάρο Ρινάλντι, οι «πράσινοι» δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς κοιτάζουν ήδη κι άλλες περιπτώσεις παιχτών, όπως αυτή του Ισάκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου