Ιστορικό άρθρων

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Φόρο τιμής στη μνήμη του Σπύρου Ντόκου

Σε μια εξαιρετική κίνηση θα προβεί το τμήμα ποδηλασίας του Παναθηναϊκού, καθώς στόχο έχει να αποδώσει με τον δικό του τρόπο «φόρο τιμής» στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή, Σπύρου Ντόκου.


Τα παιχνίδια της ζωής και η μοίρα που γράφεται και δεν αλλάζει, είναι πολύ περίεργες καταστάσεις στη ζωή κι εμείς σαν άνθρωποι δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα. Ο Σπύρος Ντόκος, λοιπόν, αποδείχθηκε πως ήταν ιδιαίτερα άτυχος, καθώς δεν πρόλαβε να ονειρευτεί και να ζήσει όσα άξιζε, διότι έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Ήταν 13/04/2016 όταν ο αθλητής του Παναθηναϊκού στο τμήμα της ποδηλασίας, έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 16 χρονών. Ο λόγος που πέθανε ήταν επειδή την ώρα της προπόνησης υπέστη ένα ατύχημα, το οποίο αποδείχθηκε μοιραίο. Πλέον το τμήμα ποδηλασίας του Παναθηναϊκού αποφάσισε να αποδώσει φόρο τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή. Έτσι, στην εμφάνιση και συγκεκριμένα πάνω ακριβώς από το σήμα της ομάδας θα υπάρχει ένα λευκό αστέρι, το οποίο θα τιμάει την μνήμη του Σπύρου.

Μια κίνηση που είναι άξια για αρκετούς επαίνους προς το τμήμα ποδηλασίας του Παναθηναϊκού, καθώς με αυτόν τον τρόπο θέλει να τιμήσει τον αθλητή της και φυσικά να μην ξεχαστεί η μνήμη του.

Καλό ταξίδι και πάλι Σπύρο Ντόκο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου