Ιστορικό άρθρων

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Δύσκολη αποστολή αλλά είναι Παναθηναϊκός!

Σήμερα το βράδυ στις 20:00, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στην Ισπανία από την Θέλτα Βίγο. Ένα αρκετά δύσκολο και απαιτητικό ματς, από το οποίο όμως το τριφύλλι οφείλει να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί.


Οι «πράσινοι» σήμερα το βράδυ θα τεθούν αντιμέτωποι με την μεγαλύτερη πρόκληση της φετινής σεζόν. Το παιχνίδι κόντρα στην Θέλτα στο Βίγο είναι ζωής και θανάτου και από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα μπορεί να αυξηθούν ή να μειωθούν και οι πιθανότητες πρόκρισης στους «32» του Europa League.

Το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Άγιαξ δεν πήγε όπως όλοι θα ήθελαν στο τριφύλλι. Αυτό το αναφέρουμε διότι ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 1-2 από τον «Αίαντα» και σε συνδυασμό με το πρόγραμμα των «πράσινων», δηλαδή τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς, τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα για την πρόκριση. Τι σημαίνει τώρα αυτό; Ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια να αφήσει άλλους τρεις βαθμούς στην Ισπανία, καθώς τότε το έργο του για την πρόκριση θα δυσκολέψει πάρα πολύ.

Η Θέλτα είναι μια ομάδα που διαθέτει αρκετή ποιότητα και μάλιστα στο «Μπαλαΐδος» γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη. Ο Παναθηναϊκός οφείλει να προσέξει επιθετικά τη συγκεκριμένη ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να την αφήσει να κάνει το παιχνίδι της και να βρει ρυθμό. Γενικότερα αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε η Θέλτα μπορεί να σε «σκοτώσει». Στο τριφύλλι πέρα του ότι είναι βαθμολογικά με την πλάτη στον τοίχο, έχουν να διαχειριστούν και τις απουσίες που προέκυψαν γενικότερα στην προετοιμασία για τον αγώνα.

Αρχικά οι Ίβαν Ιβανόφ και Μουμπάρακ Γουακάσο είχαν τεθεί ήδη νοκ-άουτ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση λόγω της κόκκινης κάρτας που πήραν και οι δύο στο παιχνίδι με τον Άγιαξ. Από εκεί και πέρα οι Νίκλας Χουλτ, Τζιαντομένικο Μέστο και Σεμπάστιαν Λέτο δεν μπορούν να δώσουν το παρών λόγω τραυματισμών που έχουν υποστεί. Όπως καταλαβαίνετε το έργο του Παναθηναϊκού δυσκολεύει πολύ περισσότερο και ο Αντρέα Στραματσόνι οφείλει να προχωρήσει σε ορισμένες αλχημείες για να παρατάξει την ομάδα του.

Σίγουρα ο Παναθηναϊκός θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης και γνωρίζει από τώρα ότι κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα δύσκολο να συμβεί. Ωστόσο αν ο συγκεκριμένος σύλλογος θέλει να γίνει και πάλι Panathinaikos, τότε οφείλει να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι αυτό που λέμε ότι το χρωστάει στην ιστορία του και τη φανέλα του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου