Ιστορικό άρθρων

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Ανανεώνει και γίνεται ο επόμενος αρχηγός!

Το συμβόλαιο του Αντώνη Φώτση μπορεί να έληξε φέτος το καλοκαίρι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι δύο πλευρές αναμένεται να συμφωνήσουν για την επέκταση της συνεργασίας τους.


Ο Αντώνης Φώτσης έφτασε πλέον σε ηλικία 35 ετών, ωστόσο αυτό δεν τον πτοεί, ώστε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Αυτό ήταν ήδη γνωστό και στον Παναθηναϊκό έπρεπε να αποφασίσουν αν θα μπουν σε συζητήσεις μαζί του ή αν θα τον αφήσουν ελεύθερο για να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ωστόσο οι «πράσινοι» έπραξαν το σωστό, κρατώντας τον στην ομάδα.

Ο Έλληνας power forward είναι έτοιμος να ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν. Μάλιστα λόγω παλαιότητας και εμπειρίας του στο σύλλογο θα πάρει και τη σκυτάλη του αρχηγού από τον Δημήτρη Διαμαντίδη, μιας και ο «3D» αποσύρθηκε από τα γήπεδα. Ο «Batman» είναι ένας παίχτης που γνωρίζει και πονάει πολύ το σύλλογο και γενικότερα διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία, οπότε έπρεπε να μείνει. Τέλος, να αναφέρουμε ότι η χρονιά που μας έρχεται ίσως είναι και η τελευταία του Αντώνη Φώτση με την πράσινη φανέλα, καθώς θα αποσυρθεί από το μπάσκετ.

Ομολογουμένως μαζί με τον Κώστα Τσαρτσαρή, οι καλύτεροι power forward που έχει αναδείξει το ελληνικό μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα ο «Batman» δοκίμασε και την τύχη του στο NBA, ωστόσο δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος και γύρισε στην Ευρώπη, πραγματοποιώντας μια μεγάλη καριέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου