Ιστορικό άρθρων

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Θετικά νέα για τον Παναθηναϊκό!

Η 5η αγωνιστική των play off ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή με τα νέα για το τριφύλλι να είναι θετικά. Αυτό όχι μόνο γιατί οι «πράσινοι» κέρδισαν αλλά και για το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα.


Ο Παναθηναϊκός από τη στιγμή που συμμετέχει σ' αυτή τη διαδικασία των play off, δεν έχει κάνει χειρότερο ξεκίνημα απ' ότι φέτος. Πλέον όμως σιγά-σιγά αυτό το μίνι πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος του και ο στόχος της πρώτης θέσης δεν έχει χαθεί. Αντίθετα πλέον εξαρτάται καθαρά από την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι.

Αυτή η εξέλιξη προκύπτει από δύο γεγονότα. Αρχικά από το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κερδίσει με 1-0 τον Πανιώνιο και δεύτερον από το αποτέλεσμα του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Οι δύο αυτές ομάδες κοντραρίστηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο και ο στόχος τους δεν ήταν κοινός. Αρχικά η γηπεδούχος ΑΕΚ ήθελε τη νίκη για να περάσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ έπειτα ο ΠΑΟΚ βολευόταν και με την ισοπαλία, όπου θα τον κρατούσε πρώτο.


Το τελικό αποτέλεσμα του συγκεκριμένου παιχνιδιού ήταν 0-0 κι αυτό βολεύει αρχικά τον Παναθηναϊκό κι έπειτα και τον ΠΑΟΚ. Οι δύο αυτές ομάδες την επόμενη αγωνιστική, όπου θα είναι και η τελευταία αυτού του μίνι πρωταθλήματος, αγωνίζονται στην «Τούμπα» μεταξύ τους. Μια μάχη που προμηνύεται να είναι τεράστια, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν επιθυμεί να χάσει (αλλιώς θα χάσει την πρωτιά), ενώ από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης για να περάσει πρώτος.


Όπως καταλαβαίνετε ο Παναθηναϊκός δίνει τον τελευταίο του τελικό για φέτος και πρέπει οι παίχτες του να τα δώσουν όλα για την νίκη. Σίγουρα η εικόνα της ομάδας μπορεί να μην είναι και η καλύτερη δυνατή, όμως στο τριφύλλι οφείλουν να βγάλουν εις πέρας τον τελευταίο στόχο που έμεινε για φέτος σε μια πολύ κακή σεζόν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου